To i owo stokrotki
Etykiety
Babeczki/ muffinki
(53)
bez mięsa
(94)
Ciasta
(239)
ciasteczka
(112)
Desery
(169)
Dla studenta
(124)
Dla wegetarian
(113)
Drugie śniadanie
(165)
Napoje
(15)
Obiadek
(290)
Owoce
(149)
Przystawka
(103)
Ryby
(13)
Sałatki/surówki
(137)
Święta
(339)
Wydarzenia
(9)
sobota, 12 grudnia 2020
Krem kajmakowy do ciast na Święta. Tylko z dwóch składników
Składniki:
200g miękkiej margaryny
1 puszka masy krówkowej "kajmak" (460g)
Sposób wykonania:
Kajmak wstawić na noc do lodówki.
Margarynę utrzeć z 2 łyżkami schłodzonego kajmaku.
Następnie dodawać po łyżce kajmak, ciągle ucierając.
Smacznego:)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz