Składniki:
1 puszka tuńczyka,
1 puszka tuńczyka,
50 g makaronu,
1 jajo,
pół czerwonej papryki,
pół puszki kukurydzy,
25 ml jogurtu naturalnego,
pieprz ziołowy, sól.
Sposób wykonania:
Ugotować makaron al dente.
Jajo ugotować na twardo i posiekać drobniutko.
Paprykę umyć i pokroić w kostkę.
Jogurt wymieszać z pieprzem i solą.
Składniki układać warstwami w szklankach:
jajo, jogurt, makaron, tuńczyk,
papryka,kukurydza.
Posolić.
Paprykę umyć i pokroić w kostkę.
Jogurt wymieszać z pieprzem i solą.
Składniki układać warstwami w szklankach:
jajo, jogurt, makaron, tuńczyk,
papryka,kukurydza.
Posolić.
Smacznego :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz