Składniki:
1 łyżka śmietany
2 ząbki czosnku, cebula
50g startego żółtego sera
150g mrożonego szpinaku
olej rzepakowy, sól, pieprz ziołowy
Sposób wykonania:
Szpinak podsmażyć na oleju, od czasu do czasu mieszając.
Dodać posiekaną cebulę i roztarty czosnek z solą.
Następnie dodać śmietanę i wymieszać.
Dodać ser i doprawić.
Na każdego naleśnika nakładamy farsz ze szpinaku,
składamy w chusteczkę.
Podsmażamy i podajemy z sosem czosnkowym lub keczupem.
Smacznego :)
No i ok. Potrzebowałam takiego przepisu z samym szpinakiem. Dzięki.
OdpowiedzUsuńDodałam do mojego e-notesu / mam nadzieję,że można?
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1174550733429899456#editor/target=post;postID=4138057305653332013
Dziękuję za dodanie do e-notesu. Polecam wypróbować przepis:)
Usuń